SEO Optimizacija

Vaš ključ za uspeh u digitalnom marketingu!

Šta znači SEO optimizacija sajta

SEO optimizacija sajta je proces unapređenja vašeg online prisustva kako bi se postiglo bolje rangiranje na Google pretraživaču. Glavni cilj SEO optimizacije je povećanje saobraćaja na vašem sajtu kroz bolje pozicioniranje za relevantne ključne reči, kao što su „seo optimizacija“ i „seo optimizacija sajta“. Kroz ovaj proces, vaša online vidljivost će rasti, privlačeći veći broj potencijalnih klijenata.

Kada korisnici pretražuju ključne reči sa visokim volumenom pretraga, najčešće posećuju sajtove koji se nalaze na vrhu rezultata pretrage. Da biste bili među njima, neophodno je da vaša SEO strategija bude bolja od konkurencije.

Bez tajni u SEO optimizaciji sajta.

SEO optimizacija sajta nije magija. Ne postoje „tajne“ metode, već dokazane strategije i taktike koje počinju pravilnim izborom ključnih reči i prate najbolje prakse u industriji.

 

Povećanje saobraćaja i konverzija kroz seo optimizaciju

Za preduzeća koja tek započinju svoju online avanturu, kombinacija Google Adwords oglašavanja i efikasne SEO optimizacije sajta može doneti vidljive rezultate u vrlo kratkom vremenskom periodu.

Optimizacija sajta za najbolje rezultate

Od analize do vrhunskog rezultata.

Seo Optimizacija Sajtova

Svaka stranica mora imati odgovarajuću gustinu ključnih reči, i sadržaj u formi kakvu propisuju Google Webmaster guidelines, (slobodno guglajte ovaj termin).

Optimizacija sadržaja

Svaka stranica mora imati odgovarajuću gustinu ključnih reči, i sadržaj u formi kakvu propisuju Google Webmaster guidelines, (slobodno guglajte ovaj termin).

On Page Optimizacija

Da bi Google pravilno indeksirao sve strane Vašeg sajta uslov je da medju njima postoje pravilno izgradjeni linkovi.

SEO Konsalting

Pružamo usluge konsaltinga u oblasti SEO optimizacije. Obučavamo vaše zaposlene, učimo ih veštinama da mogu samostalno da rade SEO za vas.

Analiza Podataka

Radimo za vas uporednu analizu konkurencije u odnosu na vaše trenutno stanje, uporedjivanjem faktora rangiranja u google pretrazi.

SEO Strategija

Razvijamo za vas specifičnu SEO strategiju, koja je karakteristična za privrednu nišu kojom se vi bavite. Strategiju mogu da sprovode i vaši zaposleni.

Cena SEO optimizacije

Cena SEO optimizacije isključivo zavisi od konkurencije. Nije isto biti na prvoj strani google pretrage za reč „krečenje stanova“ ili „popravka klavira“ gde je konkurencija slaba ili praktično ne postoji i za recimo reči „nekretnine beograd“ ili „polovni automobili“ gde je jako velika konkurencija.

Cena optimizacije sajta treba da opravda uložen novac, tj. da bude prilagodjena tako da klijent može da ostvari profit. Istraživanja i studije su pokazale da dobro pozicioniran sajt vraća uložen novac i povećava prodaju i do 140 % a najveća prednost sajta koji se pojavljuje na prvoj strani pretrage je u tome sto se vaši proizvodi i usluge prikazuju korisnicima upravo onda kada oni to i traže, što nije slučaj sa novinama, radio i tv reklamom pa čak i reklamom na društvenim mrežama. I za kraj, najvažnije od svega je sto su rezultati vidljivo merljivi.

Please wait...
Podeli: