SEO Optimizacija

Najbitnija komponenta digitalnog marketinga

Šta je SEO optimizacija

SEO optimizacija predstavlja skup radnji koje se vrše na vašem sajtu i oko vašeg sajta, a koje za cilj imaju vaše bolje rangiranje u google pretrazi.

SEO optimizacija za cilj ima da poveća saobraćaj ka vašem sajtu, tako što ćete se rangirati visoko u rezultatima pretrage za ključne reči vezane za vašu delatnost. Time ćete povećati svoju vidljivost u google pretrazi i doći do većeg broja potencijalnih klijenata.

Ako pretražujete ključne reči sa velikim brojem pretraga, videćete vodeće sajtove koji su rangirani u prvim rezultatima pretrage, da biste privukli saobraćaj ka vašem sadržaju, vi morate biti rangirani bolje od njih, što u prevodu znači morate raditi sve što i oni rade, samo bolje i više.

Seo optimizacija ima misiju (cilj) da sadržaj vašeg sajta učini vrednim boljeg ranga u Google pretrazi čineći ga relevantnijim i kvalitetnijim od sajta vaše konkurencije.

SEO optimizacija nema tajni.

Ne postoje tajne seo optimizacije, samo posebne, tj. drugačije metodologije koje predstavljaju skup odredjenih radnji, a sve one počinju pravilnim izborom ključnih reči.

 

Povećanje saobraćaja i konverzije

Za firme koje tek uspostavljaju svoje prisustvo na internetu kombinovanjem Google Adwords oglašavanja na bazi pretrage ili prikaza i seo optimizacije postižu se rezultati vidljivi već posle nekoliko dana.

Optimizacija sajtova

Od analize do vrhunskog rezultata.

Seo Optimizacija Sajtova

Svaka stranica mora imati odgovarajuću gustinu ključnih reči, i sadržaj u formi kakvu propisuju Google Webmaster guidelines, (slobodno guglajte ovaj termin).

Optimizacija sadržaja

Svaka stranica mora imati odgovarajuću gustinu ključnih reči, i sadržaj u formi kakvu propisuju Google Webmaster guidelines, (slobodno guglajte ovaj termin).

On Page Optimizacija

Da bi Google pravilno indeksirao sve strane Vašeg sajta uslov je da medju njima postoje pravilno izgradjeni linkovi.

SEO Konsalting

Pružamo usluge konsaltinga u oblasti SEO optimizacije. Obučavamo vaše zaposlene, učimo ih veštinama da mogu samostalno da rade SEO za vas.

Analiza Podataka

Radimo za vas uporednu analizu konkurencije u odnosu na vaše trenutno stanje, uporedjivanjem faktora rangiranja u google pretrazi.

SEO Strategija

Razvijamo za vas specifičnu SEO strategiju, koja je karakteristična za privrednu nišu kojom se vi bavite. Strategiju mogu da sprovode i vaši zaposleni.

Cena SEO optimizacije

Cena SEO optimizacije isključivo zavisi od konkurencije. Nije isto biti na prvoj strani google pretrage za reč „krečenje stanova“ ili „popravka klavira“ gde je konkurencija slaba ili praktično ne postoji i za recimo reči „nekretnine beograd“ ili „polovni automobili“ gde je jako velika konkurencija.

Cena optimizacije sajta treba da opravda uložen novac, tj. da bude prilagodjena tako da klijent može da ostvari profit. Istraživanja i studije su pokazale da dobro pozicioniran sajt vraća uložen novac i povećava prodaju i do 140 % a najveća prednost sajta koji se pojavljuje na prvoj strani pretrage je u tome sto se vaši proizvodi i usluge prikazuju korisnicima upravo onda kada oni to i traže, što nije slučaj sa novinama, radio i tv reklamom pa čak i reklamom na društvenim mrežama. I za kraj, najvažnije od svega je sto su rezultati vidljivo merljivi.

Please wait...
Verified by MonsterInsights