Obuke Zaposlenih

„Daj čoveku ribu i nahranićeš ga za jedan dan, nauči ga da peca i nahranićes ga za ceo život“ ~ stara kineska poslovica

Samostalan rad na svom websajtu?

Evo šta sve treba da znate da biste mogli.

Content Management System

Prvo je potrebno da se dobro upoznate za CMS-om koji pokreće vaš sajt, u 90% slučajeva to je WordPress, Open Cart ili Presta Shop, kako biste mogli adekvatno da ga ažurirate, menjate sadržaj, unosite nove proizvode, itd.

Kontrolni Panel Servera

Upoznaćemo vas sa radom na serveru. Naučićemo vas zaista funkcionišu serveri i obučićemo vas da možete 90% komplikacija na serveru da sanirate

SEO Optimizacija

Naućićemo vas da sami radite SEO optimizaciju za vaš sajt/webshop. Tu ćemo biti u slučaju da vam opet zatreba pomoć , i ideja je da vas obučimo da možete to sami da radite.

Društvene Mreže

Naućićemo vas kako najbolje da vodite vaše društvene preže, koju strategiju da koristite, kako najbolje da kreirate objave, kako da se oglašavate na društvenim mrežama, kako da  kreirate najefikasnije oglase.

Obrada podataka (Analitika)

Naučićemo vas kao da pratite i tumačite Google Analitiku, Google Webmaster Tools, odnosno Google Search Console kako se to sada zove.

Google Oglašavanje

Google Ads je jedan od najbitnijih alata za vlasnike webshopova. Naučićemo vas sve o Google reklami na bazi prikaza i na bazi pretrage, svim vrstama Google oglašavanja. 

Želite sami da ažurirate i održavate vaš sajt ili webshop?

Konačno ste završili izradu vašeg sajta ili webshop-a, osećaj radosti i zadovoljstva brzo će vam zameniti osećaj nelagode kada shvatite da niste u stanju sami kvalitetno da ga ažurirate.

Ukoliko imate webshop, iako vam osnovne stvari idu od ruke, promena cena i količina, unošenje novih proizvoda, itd. može uvek da vam se desi neka ozbiljnija greška koja će izazvati zastoj u radu samog sajta.

Mi  vas obučavamo upravo za te nepredvidive situacije do kojih dolazi u redovnom radu, posebno na sajtovima i  webshopovima koji imaju mnogo sadržaja koji se vrlo često ažurira.
Specijalizovana obuka koju ćemo vam pružiti, omogućiće vam da izadjete na kraj upravo sa tim nepredvidivim situacija.

Obogaćeni znanjem, nepredvidivo za vas postaje predvidivo.

Please wait...
Podeli: