Lokacija. Lokacija. Lokacija. To je ono što trgovci nekretninama poput vas govore vašim potencijalnim klijentima da pronađu svoju sledeću nekretninu.

Ali šta je sa ljudima da vas pronađu na mreži?

Sadržaj. Sadržaj. Sadržaj.

Evo pet ideja za video sadržaj za promociju vašeg poslovanja sa nekretninama.

 

Broj jedan: Napravite uvodni video za nekretnine.

Uvodni video snimci profila pomažu vašim prvim posetiocima da stave ime i lice svom brendu. Time se gradi poverenje i samopouzdanje. Najjednostavniji način da napravite uvodni video je da koristite ono što ste napisali na stranici „O stranici“. Morate da pokažete ko ste, svoje iskustvo, sertifikate, nagrade i dostignuća, kao i prethodnu prodaju.

Ideja je da humanizujete svoj brend, tako da se ne plašite da pokažete malo ličnosti. Uvodni video snimci pomažu potencijalnim klijentima da shvate kako radite i da li se dobro uklapate u njihove potrebe za nekretninama. Sada, pre nego što snimite svoj video, uverite se da ste naveli neke tačke za razgovor u svom scenariju. Pomiješajte to sa nekim snimcima popisa nekretnina i na kraju postavite poziv na akciju.

Nešto poput „Kontaktirajte nas“ ili „Posetite našu veb stranicu“.

 

Broj dva: Napravite video sa listom nekretnina.

Video snimci sa listingom nekretnina prikazuju prelepe nekretnine koje su snimljene iz estetskih uglova i ističu najbolje od imovine. U 2020. godini, 63% kupaca kuća je dalo ponudu za nekretninu iz video snimka koji su videli na mreži.

Ovo pokazuje koliko su efikasni video snimci sa listingom i uputstvima i daju potencijalnim klijentima izgled i osećaj imovine koju žele da kupe i pokreću ponude. Za snimanje liste nekretnina ili video vodiča, možete ili angažovati stručnjaka koji radi ove vrste video zapisa, ili to možete učiniti sami pomoću mobilnog telefona.

Evo saveta. Možete da napravite video sa najavom prodaje imovine, koji vam pomaže da prikažete vrstu imovine koju predstavljate. Povećajte samopouzdanje kupaca i pokažite potencijalnim klijentima da ste najbolji prodavac nekretnina koji će pronaći dom koji je sličan vašim oglasima.

 

Broj tri: Podelite nekoliko saveta kako da unajmite agenta za nekretnine.

Ova vrsta video snimka je odličan način da promovišete svoje usluge, dok istovremeno obrazujete ljude i pokazujete da vam je stalo do njihovog iskustva kupovine i prodaje kuće. Sada iskoristite svoje dugogodišnje iskustvo, istražite i shvatite šta čini zaista dobrog agenta za nekretnine. Sada, evo malog predloga.

Zašto ne napravite video s odbrojavanjem? Šta je video za odbrojavanje? Ovako nešto. „Pet najboljih saveta za pronalaženje najboljeg agenta za nekretnine“, ili „Tri stvari koje treba pitati agenta za nekretnine pre nego što ga angažujete“. Zatim suptilno povežite svoje savete sa sopstvenim iskustvima sa nekretninama. Time pokazujete ljudima da ste kvalifikovani i da im odlično odgovarate.

 

Broj četiri: Video izjave klijenta.

Video izjave grade društveni dokaz i povećavaju vaš kredibilitet na mreži. Studija je otkrila da su dve od tri osobe vođene da kupuju nakon gledanja video snimka, a nekretnine nisu izuzetak. Svoje klijente možete zamoliti za svedočanstvo na vašoj otvorenoj kući, kada zatvorite posao ili kada predate imovinu. Pitajte ih kako je bilo raditi sa vama.

Oni mogu da objasne kako ste razumeli njihove potrebe i da im pomognu da pronađu svoj dom ili imovinu iz snova. Možete da delite ove video snimke kao samostalne video zapise ili ih sve zajedno sastavite u montažni video. Možete ih deliti na svojoj veb lokaciji, IouTube-u, TikTok-u, Facebook-u i svim drugim kanalima društvenih medija. Evo još jednog saveta: možete da snimate ove video zapise sa svedočenjem svojim mobilnim telefonom. Samo se uverite da ste u okruženju bez buke. Da biste stvari poboljšali, snimite video ispred nove imovine vašeg klijenta, koja postaje njihova pozadina i poboljšava video. Da ne pominjemo da video govori sam za sebe.

 

Broj pet: Obrazujte svoju publiku zanimljivim sadržajem.

Podučavanje vaše publike i potencijalnih klijenata gradi kredibilitet i poverenje. Možete podeliti različite stvari o industriji nekretnina. Možete da kreirate video zapise o tržišnim trendovima, prilikama za nekretnine, kamatnim stopama ili promenama politike bez promovisanja svojih usluga. Pomozite da obrazujete svoju publiku, pokažete svoju stručnost i izgradite njihovu veru u vaše usluge.

Ovo je jedan od najboljih načina da se pozicionirate kao vođa misli i stručnjak u svojoj industriji. Tako se ostvaruje veća prodaja. Ko to ne želi?

Evo još nekoliko saveta.

Obavezno distribuirajte sav svoj video sadržaj na sve svoje kanale društvenih medija.
Kombinujte i uskladite svoj sadržaj sa kratkim video zapisima i video zapisima dugog formata.
Kada snimate kratke video zapise, uverite se da traju 60 sekundi ili manje. I distribuirajte ih na kanale kao što su TikTok, Instagram Reels, Facebook Reels i IouTube Shorts.
Ako ćete snimati duže video zapise, otpremite ih na IouTube. Zatim napravite tri do pet klipova ovog videa i distribuirajte ih svuda drugde.
A ako tražite alatku koja automatski objavljuje sav vaš video sadržaj na svim vašim kanalima društvenih medija, pokušajte sa Repurpose.io. Otpremite video zapise na jedan kanal, recimo TikTok. I ovo video se distribuira na sve vaše druge naloge društvenih medija, kao što su IouTube Shorts, Facebook Reels, Instagram Reels i još mnogo toga.

Ovo vam štedi vreme, trud, novac i nadopunjuje strategiju video sadržaja za poslovanje sa nekretninama. Da. Repurpose.io je alat po izboru. To je efikasna prenamena sa Repurpose.io.

Isprobajte Repurpose.io besplatno klikom na ovu vezu.

Počnite da kreirate „Sadržaj. Sadržaj. Sadržaj.” I počnite da pravite „Novac. Novac. Novac.”

 

Please wait...
Podeli: