Da li se borite da održite korak sa zahtevima kreiranja sadržaja? Da li biste želeli da postoji način da se proces pojednostavi i uštedi vreme dok se i dalje proizvodi visokokvalitetan, zanimljiv sadržaj? Ne tražite dalje! Ovde ćemo vas upoznati sa pet načina za prenamenu sadržaja pomoću veštačke inteligencije (AI) koji štede vreme. Bez obzira da li ste kreator sadržaja, prodavac ili vlasnik preduzeća, ovi saveti će vam pomoći da maksimalno iskoristite svoj sadržaj i ostanete ispred igre.

 

Broj jedan: koristite AI da rezimirate sadržaj dugog oblika u kraće, lakše svarljive delove.

AI alati koriste napredne algoritme i tehnike obrade prirodnog jezika za analizu teksta i izdvajanje bitnih informacija. Ovo vam omogućava da brzo shvatite glavne ideje i ključne tačke bez čitanja celog članka. Ovo može biti posebno korisno za zauzete čitaoce koji nemaju vremena da čitaju dugačke članke ili dokumente. Da biste koristili alatku za sumiranje AI teksta, kopirajte i nalepite tekst koji želite da sumirate. I za samo nekoliko sekundi, generisaće skraćenu tekstualnu verziju. Osim toga, možete podesiti dužinu sažetka kako bi odgovarala vašim specifičnim potrebama. Sada neki alati imaju dodatne funkcije, kao što je isticanje ključnih fraza i rečenica ili pružanje rezimea u obliku tačaka za nabrajanje.

Sada možete uštedeti vreme i trud i brzo razumeti sadržaj koji čitate.

Drugi način da se iskoristi AI je automatsko prepisivanje videa i zvuka u pisani tekst. Ovo je korisno da multimedijalni sadržaj bude pristupačniji široj publici, uključujući gluve ili nagluve osobe. Ili oni koji više vole samo da čitaju nego da nešto gledaju. Sada otpremite svoj audio ili video u alatku, koja će automatski obraditi sadržaj u tekst. Takođe možete ispraviti greške ili napraviti neophodne promene u procesu. Možete prenamijeniti pisani transkript, kao što je članak ili blog, i podijeliti ga sa svojom publikom.

 

Broj dva: korišćenje veštačke inteligencije za automatsku transkripciju video i audio sadržaja u pisani sadržaj.

Drugi način da se iskoristi AI je automatsko prepisivanje videa i zvuka u pisani tekst. Ovo je korisno da multimedijalni sadržaj bude pristupačniji široj publici, uključujući gluve ili nagluve osobe. Ili oni koji više vole samo da čitaju nego da nešto gledaju. Sada otpremite svoj audio ili video u alatku, koja će automatski obraditi sadržaj u tekst. Takođe možete ispraviti greške ili napraviti neophodne promene u procesu. Možete prenamijeniti pisani transkript, kao što je članak ili blog, i podijeliti ga sa svojom publikom.

Šta kažete na korišćenje teksta za blurb i tvitove? Mogućnosti su beskonačne. Umesto da slušate, pauzirate i kucate video ili audio, pokušajte sa AI transkripcijama. To je spas.

 

Broj tri: koristite AI za generisanje novih naslova i naslova za svoj sadržaj.

Da li se borite da razvijete ubedljive naslove i naslove za svoj sadržaj?

Dobra vest je da možete da koristite veštačku inteligenciju da automatski generišete nove naslove i naslove koji će vam pomoći da privučete više čitalaca i gledalaca. AI koristi napredne algoritme i tehnike obrade za analizu vašeg sadržaja i kreiranje liste potencijalno privlačnih naslova i naslova. Osim toga, može se optimizovati za pretraživače, povećavajući šanse da šira publika otkrije vaš sadržaj. Kako? Samo unesite temu ili centralnu ideju svog sadržaja i navedite stil, ton, ključne reči ili fraze koje želite da ciljate.

A AI alat će generisati listu potencijalnih naslova i naslova samo za vas. Ubedljiv naslov i naslov su ključni za privlačenje pažnje i privlačenje potencijalnih klijenata na vaš sadržaj. Neka vam AI pomogne danas.

 

Broj četiri: Koristite veštačku inteligenciju da biste identifikovali i izdvojili ključne tačke iz svog sadržaja.

Ako planirate da kreirate postove kao što su citati, vrteške, slike i liste, onda vam AI može pomoći.

Veštačka inteligencija može automatski da identifikuje i izdvoji najvažnije tačke i citate vašeg sadržaja – nema potrebe da prolazite kroz ceo video i pravite beleške. AI može da uradi težak posao za vas. Ali nemojte se ograničavati na postove na društvenim mrežama. Ovo takođe možete koristiti za infografike, tvitove i sažetke postova.

Osim toga, da li ste znali da postoje AI alati koji mogu da generišu slike samo za vas? AI takođe istražuje vizuelni sadržaj kao što su crteži i fotografije. Kao što znate, te postove koji imaju sve ove lajkove napravio je AI. Razgovarajte o automatskom kreiranju sadržaja.

 

Broj pet: Neka AI predloži vašu sledeću temu i ideju o sadržaju.

Ako vam ponestaje ideja za nove video teme, onda možete da koristite AI. Neka veštačka inteligencija predlaže nove probleme na osnovu trendova i podataka vaše ciljne publike. I to je lako. Samo unesite pitanje i pritisnite enter. Sačekajte rezultate. AI motor će dati potencijalne ideje za vaš sledeći video dugog ili kratkog formata.

Ovo može pomoći kreatorima sadržaja da ostanu relevantni i pomoći im da izbegnu stalno pisanje iste teme, osiguravajući da su ideje originalne i jedinstvene. Tako se povećava šanse za angažovanje zainteresovanog čitaoca. Sada, nemojte to uzimati samo po nominalnoj vrednosti. Udubite se još malo tako što ćete dozvoliti AI da proširi vaše ideje.

I za kratko vreme ćete pronaći svoju najbolju ideju.

Zahvaljujući AI.

U zaključku, prenamena sadržaja sa veštačkom inteligencijom (AI) može biti moćna strategija koja štedi vreme za kreatore sadržaja, trgovce i vlasnike preduzeća. Korišćenjem AI alata kao što su automatizovano sažimanje i prevod jezika, možete lako da pretvorite postojeći sadržaj u novi i zanimljiv materijal. Ove tehnike vam mogu pomoći da uštedite vreme i trud, doprete do šire publike i povećate svoje prisustvo na mreži. Bez obzira da li želite da kreirate više sadržaja za manje vremena ili jednostavno želite da pronađete nove i kreativne načine za korišćenje postojećeg materijala, veštačka inteligencija može biti dragocena prednost. Nemojte se plašiti da eksperimentišete sa različitim alatima i tehnikama veštačke inteligencije da biste videli šta najbolje funkcioniše za vas i vašu publiku.

Please wait...
Podeli: