Početna

Geos Media se bavi izradom sajtova, njihovom optimizacijom i odrzavanjem. Nudimo Vam rešenje od početne ideje preko Web dizajna, izrade sajta, optimizacije sajta do održavanja.
Ovde možete saznati kolika je cena izrade sajta kao i informisati se o svim detaljima o izradi sajtova. Izradu sajtova od gotovih rešenja (šablona) wordpress, joomla ili drugih kao i izradu sajtova po Vašoj meri od „nule“ ili po zadatom web dizajnu.

 

NAŠE USLUGE:

Na spisku naših web usluga možete se detaljno informisati o svakoj usluzi i šta ona podrazumeva. Izrada sajtova za mala i srednja preduzeća, pojedince kao i velike korporacije. Svim klijentima pristupamo sa istim entuzijazmom i istom željom da im pružimo profesionalnu uslugu i nastavimo dalju saradnju u održavanju sajta kao i u procesu SEO optimizacije sajtova.

Web Usluge

 • IZRADA SAJTA

  Ponudite sebe korisnicima interneta, velikom rastućem tržištu.

 • SEO OPTIMIZACIJA

  Unapredite poslovanje, povećajte posetu, budite prvi na Google pretraživaču.

 • GOOGLE REKLAMA

  Izgradnja kompletne internet marketing strategije za klijenta kroz google reklamiranje.

 • ODRŽAVANJE

  Brigu o vašem websajtu ostavite nama.

 • DRUSTVENE MREZE

  Kreiranje brenda na društvenim mrezama je jako bitan deo internet marketinga.

BLOG

U našoj blog sekciji možete naći pregršt korisnih informacija o novim trendovima u oblasti web programiranja, izade sajtova, seo optimizaciji, a omoćili smo vam i pristum velikom broju tutorijala na srpskom jeziku koji se bave ovim temama.

 

Please wait...
Verified by MonsterInsights