CENE AŽURIRANJA I ODRŽAVANJA WEB SAJTA

Kada napravite websajt, optimizujete ga tako da on počne da se pojavljuje visoko u rezultatima pretrage, većina misli da je sa poslom oko sajta gotovo. Naprotiv, posao tu ne prestaje, google ne voli sajtove na kojima se sadržaj ne menja. Ukoliko vaš sajt ne budete blagovremeno ažurirali unošenjem novih podataka i informacija, vrlo brzo ćete pasti u rezultatima pretrage. Naravno, nećete nestati, ali rezultat će Vam biti osetno slabiji. Iz tog razloga sadržaj na vašem sajtu morate povremeno ažurirrati kako biste zadržali dobru poziciju u pretrazi.
Sa dobrom pozicijom vaš sajt biva eksponiram ne samo vašim klijentima nego i vašoj konkurenciji, koja vašom pojavom u rezultatima pretrage gubi na profitu i poseže za koracima da se bolje rangira. Ti koraci mogu biti veći budžet za optimizaciju i adwords reklamiranje, ali mogu biti i angažovanje nekog IT specijaliste da vam obori sajt. Oboren sajt ne donosi profit, urušava autoritet vlasnika kod potencijalnih klijenata i vrlo brzo pada, a ukoliko je dovoljno dugo oboren i nestaje iz rezultata pretrage.
Pod održavanjem sajtova zavisno od paketa koji nudimo spada i vodjenje sajta kao i backup podataka na mesečnom, sedmičnom ili čak dnevnom nivou. Održavanje može da podrazumeva i menjanje izgleda i funkcionalnosti delova sajta ili programa. Dodavanje novih opcija, modifikovanje odnosno prilagodjavanje novonastalim zahtevima klijenta.
Ne dozvolite sebi da dođete u situaciju u kojoj bi vaš sajt bio oboren. Unajmite specijalistu koji će voditi računa o ažuriranju sadržaja i njihovoj bezbednosti.

Cene ažuriranja i održavanja web sajta:

STARTER

MEDIUM

STANDARD

PRO

€40
OSNOVNO ODRŽAVANJE
€90
KLASIČNO ODRŽAVANJE
€150
STANDARDNO ODRŽAVANJE
€250
PRO ODRŽAVANJE
Paket podrazumeva nesmetano funkcionisanje sajta ili web programa kao u trenutku izrade.

Paket podrazumeva nesmetano funkcionisanje sajta ili web programa kao u trenutku izrade kao i do 10 izmena na sajtu. (ažuriranje sajta).

Paket podrazumeva nesmetano funkcionisanje sajta ili web programa kao u trenutku izrade kao i do 20 izmena na sajtu. (ažuriranje sajta) i backup podataka sa sajta na nedeljnom nivou.

Paket podrazumeva nesmetano funkcionisanje sajta ili web programa kao u trenutku izrade kao i do 40 izmena na sajtu. (ažuriranje sajta) i backup podataka sa sajta na dnevnom nivou.

NAPOMENA: Paket se dobija uz svaki uradjen sajt ili web program u trajanju jedne godine posle isteka paketa klijent može nastaviti da koristi održavanje po ceni od 40 eura mesečno. NAPOMENA: Sva dodatna ažuriranja i izmene se naplaćuju 10 eura na sat NAPOMENA: Sva dodatna ažuriranja i izmene se naplaćuju 10 eura na sat, backup podataka na dnevnom nivou se naplaćuje dodatno. NAPOMENA: Sva dodatna ažuriranja i izmene se naplaćuju 10 eura na sat
Cena predstavlja mesečnu pretplatu Cena predstavlja mesečnu pretplatu Cena predstavlja mesečnu pretplatu Cena predstavlja mesečnu pretplatu

NARUČI ODRŽAVANJE SAJTA

NARUČI ODRŽAVANJE SAJTA

NARUČI ODRŽAVANJE SAJTA

NARUČI ODRŽAVANJE SAJTA

 

PERIODIČNO ODRŽAVANJE I AŽURIRANJE (radi se po potrebi i plaća se samo kada ima promena)

 

Dodavanje nove stranice sajta

1200 dinara

Izmena sadržaja cele stranice ili dela sadržaja stranice

900 dinara

Dodavanje fotografija(preko predviđenog broja)

100 dinara/foto

Usluga periodičnog pravljenja rezervne kopije (BACKUP-a) sajta ili web shopa

1600 dinara/po backup-u/foto

Usluga periodične reoptimizacije sajta ili web shop-a (SEO)

8000 dinara/po sajtu/foto

Usluga ponovnog postavljanja sajta(u slučaju pada servera, isteka hostinga i sl.)

2000 dinara/foto

 

Cene ažuriranja i održavanja WEB SHOP-a (internet prodavnice)

PREPAID USLUGA ODRŽAVANJA I AŽURIRANJA

 

Mesečno ažuriranje web shop-a sa maksimum 5 izmena(maksimalno 10 fotografija po izmeni)

3500 dinara

Godišnje ažuriranje web shop-a sa maksimum 5 izmena mesečno (maksimalno 10 foto po izmeni)

17500 dinara

PERIODIČNO ODRŽAVANJE I AŽURIRANJE (radi se po potrebi i plaća se samo kada ima promena)

 

Dodavanje novog proizvoda u web shop sa maksimalno 5 fotografija po proizvodu

200 din/proizvod

Izmena sadržaja cele stranice ili dela sadržaja stranice

1400 dinara

Dodavanje fotografija(preko predviđenog broja)

100 dinara/foto

Please wait...